Lagning av sprickor i betong

De flesta betonggolv har eller får sprickor som på sikt kan leda till större skador om de inte åtgärdas i tid. Med Byggtemas metod kan vi laga dessa sprickor utan att såga upp dem, vi lagar sprickor som är
från 0,2 mm upp till 2 mm. Metod medför minsta störning för den verksamhet som bedrivs i lokalen och är mycket kortvarig och begränsad till ett litet område i taget.

Med vår långa erfarenhet hjälper vi dig som arkitekt, stomleverantör, byggherre, eller byggföretag att välja rätt utförande och material för att få en spricklagning med rätt funktion och lång livslängd som möjligt.

Våra projektledare och fogtekniker är välutbildade inom spricklagning, vi har lång branscherfarenhet och är mycket effektiva vid spricklagning och vi är kända för att lägga snygga fogar!

Vi är auktoriserad och medlem i SFR Svenska Fogbranschens Riksförbund vilket är en trygghet för dig som beställare. Vi följer deras rekommendationer och regelverk vid utförande av fogning / tätning.

För att vi ska kunna hjälpa er på bästa möjliga sätt kontakta oss i ett så tidigt skede av projektet som möjligt så vi kan vara med i val av lösningar och utförande.

På Byggtema jobbar vi med dessa frågor varje dag och vi vet precis hur varje jobb ska utföras för att våra uppdragsgivare ska bli nöjda. Som ett etablerat företag med många års erfarenhet så hoppas vi kunna lösa ert projekt. Fördelen med att anlita oss är att vi levererar ett helhetskoncept.

Vill ni veta mer om Byggtema och vad vi gör? Kontakta oss redan så berättar vi mer om våra tjänster och produkter.

Oavsett om du arkitekt, stomleverantör, byggherre, eller byggföretag erbjuder vi dig support, kontakta oss så berättar vi mer om spricklagning i golv!

Tel +4693031650 E-post info@byggtema.com