Byggfogningstekniker

Vi söker dig som självständigt kan arbeta på ett arbetsfält som täcker norra Sverige. Nödvändigt är därför att du har B körkort.

Om du är den person vi söker erbjuder vi spetsutbildning med praktiskt stöd under första tiden du är ute på fältet. Arbetet består främst av byggfogning, byggbetonglagning men också diffusions- och tätningsarbeten i sågverkens torkkammare.

Stationeringsort är Nordmaling varför det är en fördel om du är bosatt inom kommunen alternativt i någon kranskommun.
Meriterande är om du har godkända utbildningar för -Skylift -Heta arbeten -Fallskydd samt behärskar svenska språket i ord och skrift. Även byggnadsteknisk utbildning är ett plus, men inget krav.
Vi värdesätter hög social kompetens, men också förmågan att hålla avtalade tider, något som krävs eftersom våra beställare alltid är beroende av att arbeten blir utförda i rätt tid.

Affärskonceptet TEMA® Tätningsmetoder har i dag högsta förtroendet på marknaden och med ökad efterfrågan är det därför nödvändigt att förstärka med fler tätningstekniker.

Är du rätt person kan du räkna med god utveckling inom yrket, du blir delaktig i ett trivsamt team och verksam i ett företag som erbjuder trygga anställningsformer. Vi tillämpar provanställning.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Ansökan med CV och referensförteckning sänds till:
Sören Johansson VD.
Tel. 0930-316 53 E- post: soren.johansson@byggtema.com

Byggtema AB
Trädgårdsgatan 35
914 33 Nordmaling